Joel


Joel aka Fjunis är en riktig svärmorsdröm. Han har toppbetyg i alla ämnen, utom i matte C där han har vg, andré gillar att påminna honom om det. Han ska för andra året i rad springa stockholm maraton nu på Söndag, lycka till Joel! Han satsar stenhårt på att komma in på läkarlinjen i höst. Han har till och med sökt till Tromsö universitet som ligger mer norr ut än vad Sverige gör.

Joels intressen har ändrats en hel del under åren i Farsta. I ettan försökte han hitta på massa sätt att tjäna pengar, bästa idén var att köpa in 1000 tshirts, trycka något på dem och sälja vidare. Sen skapade han massa Facebook grupper så som "Båtsman Fanclub" "fett me hiss" och "Cause there ain`t no party like an Orienterings Party". I tvåan kom han på idén med att springa maraton och tränade galet. och i trean började han gilla friluftsliv och Bear Grylls.

Han är även våran mammagris. I ettan efter en träning hördes komentaren "Nej, mamma har glömt packa ned handduk!" Senare på skidlägret "Hoppas Mamma fick med Tandborsten" och när Hanna frågade varför han hade så många Ralph Lauren tröjor svarade han med "Där vet Mamma min stolek"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0