Hanna


Hanna är en riktigt go och glad tjej. Hon är den som aldrig ger upp, oavsätt om det gäller en 8km lång orienteringsbana i skitterräng i huskvarna eller ett jättesvårt matte E prov som tar 3 timmar. Hon har även koll på allt och alla, så vill man veta något om någon så är det Hanna man ska gå till.
Hanna har även en lite svag sida för barnprogram, Svampbob fyrkant är en favorit. Hon är den som ofta råkar ut för skumma typer som kommer fram och börjar prata med henne. När hon ska berätta om dessa händelser så börjar hon alltid asgarva innan hon lyckas få fram vad som är det roliga.

Hanna var även föst av 92orna med att ta körkort. Ett körkort är väldigt användbart när man bor lite off i tullinge. Hon kör även en del orienteringsskytte, efter som hon bor så lägligt så kan hon träna skytte hemma. Ska man åka hem till Hanna så är det smartast att åka till stationen Källvägen. Lätt att komma ihåg ;)

Jonas the one and only!


Vi får börja med att gratta Jonas för att ha blivit uttagen till JVM i Polen i sommar! Vi är alla grymt stolta över honom! Under hans sista år på farsta har han nog slagit alla rekord i ledighet. Träningsläger, kurser på Bosön och diverse tävlingar har gjort att det inte är så ofta man ser honom.
Han har alltid övertaggade idéer, flera gånger har vi sett han rusa in till Järre med massa nya programerings koder som han vill visa. När vi var i Frankrike försökte han lära killen vi bodde hos att säga "fett gott".
Senare kom han och några andra killar på att det skulle tvätta bilarna i bar överkropp på en bensinmack. När vi var på skidläger i Mora så körde han galet långa pass, han och någon till stack till och med ut på natten och körde.
På Gotland var det han som kom på att man kunde lifta med bilen geonom att cykla ikapp den och håll fast i takräcket.

Jonas är nog den enda av oss som kan ena dagen knalla runt i skolan i träningsbyxor och träningströja och nästa dag komma i skjorta och slips. Sen han kom med i landslaget så är det oftast deras kläder han knallar runt med.
Något som är värt att nämna är att Jonas blev utsedd till Snyggast på Farsta!


Joel


Joel aka Fjunis är en riktig svärmorsdröm. Han har toppbetyg i alla ämnen, utom i matte C där han har vg, andré gillar att påminna honom om det. Han ska för andra året i rad springa stockholm maraton nu på Söndag, lycka till Joel! Han satsar stenhårt på att komma in på läkarlinjen i höst. Han har till och med sökt till Tromsö universitet som ligger mer norr ut än vad Sverige gör.

Joels intressen har ändrats en hel del under åren i Farsta. I ettan försökte han hitta på massa sätt att tjäna pengar, bästa idén var att köpa in 1000 tshirts, trycka något på dem och sälja vidare. Sen skapade han massa Facebook grupper så som "Båtsman Fanclub" "fett me hiss" och "Cause there ain`t no party like an Orienterings Party". I tvåan kom han på idén med att springa maraton och tränade galet. och i trean började han gilla friluftsliv och Bear Grylls.

Han är även våran mammagris. I ettan efter en träning hördes komentaren "Nej, mamma har glömt packa ned handduk!" Senare på skidlägret "Hoppas Mamma fick med Tandborsten" och när Hanna frågade varför han hade så många Ralph Lauren tröjor svarade han med "Där vet Mamma min stolek"


Soel!


Joakim "Jocke/Soel/Jocke Mountain" Berg är killen med de många namnen. Många undrar var namnet Soel kommer ifrån, här kommer den historian: På USM i Hälsingland blev den som sprang i första laget sjuk, så alla killar flyttades upp ett lag. I stockholm lag 6 skulle  Joel Lenell sprungit. Men nu fick Jocke det. Men Garry hade skrivit slarvigt. Så när de skulle ändra allt så blev det knas och funktionärerna tolkade J i Joel som ett S. Så Jocke sprang som Soel Lenell.

Något som Jocke inte tycker är så roligt är att klippa håret. Så hans kaluffs frilla är ökänd! Just nu håller Joel och några till på att försöka övertyga honom átt klippa Söder-frilla. Kommentera om du också tycker det =)

Han är även rätt känd för sina gymnastikframträdanden. Han och Sandra gjorde ett snyggt program utanför de stora fönstren vid matsalen. De fick fina applåder när de kom in sen! Han är också duktig på att säga lite annolunda saker, fast han menar bara väl. Några av favoriterna är: "Du har fett hår" till Louise och "Amanda man ser buttcracken!" 
Han har även en egen modell över hur världen är uppbygd. Omfattar allt enligt han!
Kort och gott Soel är oersättlig nu när han går ut!

It´s Friday

Då var det Frida som var på tur.

Frida är känd för två saker, skada sig riktigt grovt och inte tåla Gluten. Båda dessa fick man se prov på när vi var i Frankrike. Då hon först käkade gluten och låg och spydde halva natten och sen hoppade ned för en brant och drog av korsbandet. Till hennes försvar kan vi iaf säga att branten var markerad som passerbar!
När vi skulle åka hem så fick hon åka rullstol genom flygpatsen
Det är Frida som aldrig glömmer kameran hemma och typ alla hennes album på facebook heter typ"Farsta i England" "Farsta i Frankrike" osv...

Den största anledningen till att vi gilla Frida är att hon frivilligt gillar att ge massage. hon har till och med en egen massagebänk hemma. I vintras var hon galen nog att åka vasaloppet, hon gick lite småkul dagen efter i skolan.
Frida och hennes massage kommer vara saknad nästa år!


Annie Pannie!


Annie är tjejen vars höfter slutar där dina nedre revben sitter. Farligt löpsteg det där!
Hon är den enda av de som går ut som inte går natur, fast hon började som naturare, men insåg att idrottarna hade snyggare killar och drog vidare. Så istället för att ha fysik B så lallar hon nu runt med idrottarna och badar isvak och sjunger "du är så yeah yeah wow wow" uppe i fjällen. 
Det är Annie som fixar våra snygga Farsta filmer och hon är även med på reklamen för Farsta Gymnasium. Där hon sitter under en gran med pannlampa och läser en kemibok!

I övrigt känner vi igen henne från spexet, då sjunga och dansa är några av hennes många talanger. I vintras visade hon även sina skills i Cheerleading!
Misstänker att farsta kommer sakna Annie och hennes glada humör med =)

Dax att säga hej då!

Idag är det 20 dagar kvar till studenten (21 dagar tills ettor och tvåor slutar :P)
Nästa höst slipper man se treornas nyllen i korridoren och skogen!
Därför kör vi en presentation om varje trea (och Jonas) så man ska minnas det bästa av dem :D
Först ut har vi ingen mindre än André!


André är killen som använder ord som "pudelns kärna" och "utrönandet" i sina uppsatser, inte konstigt att han blev utnämnd till klassens ordbok!

För övrigt så är han tyngst av orienterarna på Farsta och skulle vara kul att se om någon kan klå honom i knäböj. Dessutom vann han andra sträckan på Harvester förra året, respekt!

Några härliga (och mindre härliga) minnen vi ha från André är när han sprang broarna runt i en kodräckt. När han gjorde en kupp mot ICA i mora, då han gick och la tillbaka varorna som han hade köpt två dagar tidigare, eftersom han inte orkade släpa hem dem till Stockholm. I Frankrike där han först blev kompis med rabies hunden och några kvällar senare lärde Jocke hur man knäpper upp en bh. På Gotland där han tog med en cykelkorg för att kunna fästa högtalare på och åkte runt på tandemcykel med Joel som ett litet sött par! 

Farsta kommer sakna dig André! Next up: Annie (vi kör i bokstavsordning för enkelhetens skull=))


RSS 2.0