Soel!


Joakim "Jocke/Soel/Jocke Mountain" Berg är killen med de många namnen. Många undrar var namnet Soel kommer ifrån, här kommer den historian: På USM i Hälsingland blev den som sprang i första laget sjuk, så alla killar flyttades upp ett lag. I stockholm lag 6 skulle  Joel Lenell sprungit. Men nu fick Jocke det. Men Garry hade skrivit slarvigt. Så när de skulle ändra allt så blev det knas och funktionärerna tolkade J i Joel som ett S. Så Jocke sprang som Soel Lenell.

Något som Jocke inte tycker är så roligt är att klippa håret. Så hans kaluffs frilla är ökänd! Just nu håller Joel och några till på att försöka övertyga honom átt klippa Söder-frilla. Kommentera om du också tycker det =)

Han är även rätt känd för sina gymnastikframträdanden. Han och Sandra gjorde ett snyggt program utanför de stora fönstren vid matsalen. De fick fina applåder när de kom in sen! Han är också duktig på att säga lite annolunda saker, fast han menar bara väl. Några av favoriterna är: "Du har fett hår" till Louise och "Amanda man ser buttcracken!" 
Han har även en egen modell över hur världen är uppbygd. Omfattar allt enligt han!
Kort och gott Soel är oersättlig nu när han går ut!

Kommentarer
Postat av: Anonym

söderfrilla!

2011-05-24 @ 21:20:41
Postat av: Frida

Lätt Söderfrilla :D

2011-05-24 @ 22:22:51
Postat av: Anonym

klart han ska klippa söderfrilla, har vi ju sagt hela tiden!

2011-05-25 @ 15:49:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0